Home > Nieuws bericht 2

Luc Van Hoe benoemt tot directeur Melkzaken A-ware België

30 december 2020
december30

Zuivelbedrijf Royal A-ware benoemt de heer Luc Van Hoe per 1 januari aanstaande in de functie van Directeur Melkveehouderijzaken België.

In deze functie wordt de heer Van Hoe verantwoordelijk voor het werven van melkveehouders en het inrichten van de fieldorganisatie voor Royal A-ware in België. Luc Van Hoe (1955) heeft een lange carrière op directieniveau in de internationale zuivelindustrie, onder andere bij Kerry Group (IRL), Savencia (FR) en Milcobel (Be). Daarnaast heeft Luc van Hoe een uitgebreid netwerk in de Belgische Food en Agri wereld.
 

Deze benoeming volgt op de, onlangs aangekondigde, voorgenomen overname door het Nederlandse familiebedrijf van de melkpoedertorens in Aalter (BE) van FrieslandCampina. Deze voorgenomen transactie wordt momenteel uitgewerkt in een definitieve overeenkomst en zal ter beoordeling worden voorgelegd aan de bevoegde instanties.

 

Met de voorgenomen uitbreiding van de activiteiten van Royal A-ware in België ontstaat voor de Belgische melkveehouders een nieuwe mogelijkheid voor de levering van hun melk. Naar verwachting zullen we in de loop van de komende weken de gesprekken met geïnteresseerde melkveehouders starten. Geïnteresseerde melkveehouders kunnen zich hier aanmelden.

(Klik om te vergroten)

Gerelateerde berichten
Royal A-ware voornemens melkpoederproductie Aalter over te nemen
Almere, 14 december 2019
Tags
A-ware
Delen