Home > Melkveehouders > Onze Leveraars

Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking

Op 1 juli 2021 haalden we de eerste melk op bij onze melkveehouders in België. Sindsdien hebben we niet stil gezeten en hebben we steeds weer nieuwe melkveehouders mogen verwelkomen. Inmiddels verwerken we in België en Nederland ruim 2 miljard liter melk. In België verwerken we melk in Aalter tot melkpoeder, in Kruibeke tot diverse zuivelproducten en produceren we room in Merchtem. Hieronder hoort en leest u van een aantal van onze Belgische leveraars waarom ze de overstap naar Royal A-ware maakten.

Interesse in het leveren van melk?

Bent u melkveehouder en benieuwd naar de mogelijkheden om met ons samen te werken? Laat dan hier uw gegevens achter als u gevestigd bent in Vlaanderen, Zeeland of West-Brabant of neem contact op via melkzaken@royal-aware.be of +32 (0)78 - 78 6000. 

Laat hier uw gegevens achter als u in één van de overige Nederlandse provincies woont of neem contact op via melkveehouder@royal-aware.com of +31 (0)88 - 738 1678. 


Reportage PlattelandsTV

Onze leveraar Hannelore Knockaert uit Poperinge vertelt voor de camera's van PlattelandsTV waarom ze de overstap maakte naar Royal A-ware. Klik op de play button om de reportage te blijken. 

'We willen een marktconforme prijs. Ik boer om te leven en niet omgekeerd.'


De allereerste leveraar in België

De familie Jacobs uit Meer was de allereerste leveraar die in 2021 een overeenkomst met ons sloot en zeker niet de laatste. Ze delen graag waarom ze bij de eerste kennismaking geen seconde hebben getwijfeld. Lees hier hun hele verhaal.

'Op zo'n drive zaten we allang te wachten. Een serieuze verademing na een moeizame periode.'