Home > Nieuws

Nieuws

Hieronder leest u het laatste nieuws over Royal A-ware. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meldt u dan aan voor onze Nieuwsbrief.

Voor persvragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Corporate Communicatie via communicatie@royal-aware.com.

Aalter, donderdag 25-11-2021

Partnership UCI Wereldbeker Veldrijden

Aalter, woensdag 03-11-2021

Royal A-ware van start in Aalter

Lopik, donderdag 07-10-2021

Royal A-ware rondt overname melkpoederactiviteiten van FrieslandCampina in Aalter (België) af

Aalter, donderdag 01-07-2021

Eerste melkophaling A-ware België

23 april 2021

Verdere verduurzaming zuivelschap Albert Heijn in Nederland

Het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma wordt uitgebreid met ongeveer 150 melkveehouders die kaas en zuivel leveren van het eigen merk Zaanse Hoeve. Samen met Royal A-ware en Zuivelcoöperatie DeltaMilk werkt Albert Heijn aan de verdere verduurzaming en uitbreiding van het zuivel- en kaasschap via het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma.

23 april 2021

SCE E-Piim, Royal A-Ware en Interfood Group bundelen krachten

SCE E-Piim, Royal A-Ware en Interfood Group bundelen hun krachten voor duurzame groei en hogere productiviteit door de oprichting van de modernste zuivelfabriek in Estland, in de Baltische staten. Hierdoor wordt de capaciteit van de Estse zuivelindustrie aanzienlijk verbeterd en worden de inspanningen voor de verdere ontwikkeling van de melkveehouderij in de regio versterkt.

25 maart 2021

PlattelandsTV bezoekt informatiebijeenkomst A-ware België

Veel Vlaamse melkveehouders toonden interesse en afgelopen maand vonden diverse (corona proof) informatiebijeenkomsten plaats om melkveehouders te informeren en nader met elkaar kennis te maken. PlattelandsTV bezocht één van de bijeenkomsten en maakte dit actua-item.

30 december 2020

Luc Van Hoe benoemt tot directeur Melkzaken A-ware België

Zuivelbedrijf Royal A-ware benoemt de heer Luc Van Hoe per 1 januari aanstaande in de functie van Directeur Melkveehouderijzaken België. In deze functie wordt de heer Van Hoe verantwoordelijk voor het werven van melkveehouders en het inrichten van de fieldorganisatie voor Royal A-ware in België.

14 december 2019

Royal A-ware voornemens melkpoederproductie in Aalter (BE) over te nemen van FrieslandCampina

Royal A-ware heeft de intentie om de melkpoedertorens in Aalter (BE) over te nemen van FrieslandCampina. De melkpoedertorens in Aalter hebben een productiecapaciteit van circa 45.000 ton melkpoeder. Er werken bij dit bedrijfsonderdeel een 40-tal medewerkers die mee over zullen gaan naar Royal A-ware, zodra beide partijen een definitieve overeenkomst gesloten hebben.