Melkveehouders, groeit u met ons mee?

Royal A-ware is inmiddels de tweede grootste zuivelverwerker in Vlaanderen. Vanuit vier locaties in België leveren we hoogwaardige zuivelproducten als melk, yoghurt, plattekaas, room en melkpoeder aan klanten in binnen- en buitenland. Hiervoor werken we graag samen met ondernemende melkveehouders, die net als wij eerder denken in generaties dan in jaren. Het inleggen van eigen geld is niet nodig om met ons samen te werken. We vinden het belangrijk om samen te ondernemen en zoeken melkveehouders die:

  • Samen met ons streven naar continuïteit op lange termijn, met een goed rendement op korte termijn.
  • Net als wij een gezonde ambitie hebben om te groeien.
  • Gericht zijn op ondernemerschap en stabiliteit.
  • De juiste balans nastreven tussen ondernemersvrijheid en zekerheid.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden om melk te leveren aan Royal A-ware? Neem contact met ons op via de knop hieronder. We komen graag vrijblijvend op uw bedrijf langs om kennis te maken! 

Ja, ik wil graag kennismaken

Onze melkprijs

Royal A-ware werkt samen met ruim duizendvijfhonderd melkveehouders. Jaarlijks verwerken we ruim 2 miljard liter melk tot de beste zuivelproducten. Als leveraar weet u iedere tweede werkdag van de maand welke melkprijs u gaat ontvangen en het melkgeld wordt niet herverdeeld. Een transparate werkwijze die zekerheid geeft. Onze laatste melkprijs vindt u via de knop hieronder.

Actuele melkprijs

Meer informatie?

Wilt u informatie over onze leveringsvoorwaarden of ons magazine voor melkveehouders De MelkGazet ontvangen? Via de knop hieronder vraagt u dit aan.

Ja, ik wil graag meer informatie.

Onze leveraars

Op 1 juli 2021 haalden we de eerste melk op bij onze melkveehouders in Vlaanderen. Sindsdien hebben we niet stil gezeten en verwelkomen we steeds weer nieuwe leveraars.
 
PlattelandsTV maakte mooie reportages over onze activiteiten in België. In de reportages vertellen leveraars over hoe de samenwerking met Royal A-ware verloopt.

Meer ervaringen

Partnership UCI Wereldbeker Veldrijden

Royal A-ware is ook de komende twee seizoenen trotse partner van de UCI Wereldbeker Veldrijden. We hebben het partnership verlengd tot het einde van het seizoen 2024-2025. Daarnaast zijn we sponsor van de Superprestige in Middelkerke. Deze wedstrijd ligt middenin de regio waar veel van onze Vlaamse melkveehouders zich bevinden. 

We bewonderen de renners, die in soms barre omstandigheden knokken om de finish te bereiken. Ze zetten door, laten zich niet uit het veld slaan en houden hun doel voor ogen. Het is een mentaliteit die ons aanspreekt. 

Royal A-ware in het kort

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf met passie voor goed eten. Meer dan 3.000 collega’s spannen zich dagelijks in om de beste kaas, dagverse zuivel, room, tapas en melkpoeder te maken voor klanten wereldwijd.

Als actieve ketenpartner werken we graag samen met melkveehouders, klanten en leveranciers aan duurzame innovaties en de beste producten. We werken daarbij van consument tot koe en gebruiken de ervaring die we in ons 130-jarig bestaan hebben opgedaan. Als familiebedrijf voelen wij ons persoonlijk betrokken bij elkaar, bij onze relaties en bij onze omgeving. Meer over Royal A-ware ziet u in de video of via de knop hieronder.

Over Royal A-ware


Laatste nieuws

juli9

Royal A-ware kondigt overname The Dairy Food Group aan

Royal A-ware Food Group heeft de intentie om het Belgische familiebedrijf The Dairy Food Group over te nemen. Dit omvat de da... Lees verder

juli2

A-ware melkprijs juli € 46,31

De directie van Royal A-ware heeft de standaardmelkprijs voor juli 2024 vastgesteld op € 43,00 per 100 liter melk. Dit is ... Lees verder

juni3

A-ware melkprijs Juni € 45,80

De directie van Royal A-ware heeft de standaardmelkprijs voor juni 2024 vastgesteld op € 42,50 per 100 liter melk. Dit is g... Lees verder

mei6

Samenwerking met strategische partners

Bij Royal A-ware denken we eerder in generaties dan in jaren. We gaan voor langdurige samenwerkingen om onze ketens steeds ef... Lees verder