Home > Melkveehouders > Onze Leveraars

Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking

Op 1 juli 2021 haalden we de eerste melk op bij onze melkveehouders in België. Sindsdien hebben we niet stil gezeten en hebben we steeds weer nieuwe melkveehouders mogen verwelkomen. Inmiddels verwerken we in België en Nederland ruim 2 miljard liter melk. In België verwerken we melk in Aalter tot melkpoeder, in Kruibeke tot diverse zuivelproducten en produceren we room in Merchtem. Hieronder hoort en leest u van een aantal van onze Belgische leveraars waarom ze de overstap naar Royal A-ware maakten.

Interesse in het leveren van melk?

Op de Belgische zuivelmarkt is onze prijszetting uniek. Onze leveraars weten op de tweede werkdag van de maand al welke melkprijs zij gaan ontvangen. Een transparate werkwijze die zekerheid geeft. Wilt u meer weten over onze organisatie, onze leveringsvoorwaarden en de melkprijs die u kan ontvangen? Neem contact met ons op. We komen graag vrijblijvend op uw bedrijf langs om kennis te maken! 

Reportages PlattelandsTV

Onze leveraar Isabelle Baekelandt uit Nazareth vertelt waarom ze deelneemt aan de workshops van Dairy Academy België. Manager Melkzaken Koen Goethals licht toe hoe we binnen A-ware samen met onze melkveehouders werken aan duurzaamheid in de keten. Via Dairy Academy willen we onze melkveehouders ondersteunen in het toekomstbestendig maken van hun bedrijf, daar vertelt Emilie Costers, manager Dairy Academy over.
Klik op de play button om de reportage te bekijken. 

'De workshops van Dairy Academy openen je blik en behoeden je voor bedrijfsblindheid.'

Onze leveraar Mattias Braem uit Beveren vertelt waarom hij kiest voor Royal A-ware. De ploeg ging ook langs op onze vestiging in Kruibeke om een kijkje te nemen bij de verwerking. En tot slot vertelt Emilie Costers, manager Dairy Academy, meer over de opstart van Dairy Academy in België.
Klik op de play button om de reportage te blijken.

'Bij Royal A-ware weet je dat ze het beste uit de melk halen.'

Ook de MelkGazet ging langs bij Mattias, lees het artikel hier

Onze leveraar Hannelore Knockaert uit Poperinge vertelt voor de camera's van PlattelandsTV waarom ze de overstap maakte naar Royal A-ware. Klik op de play button om de reportage te blijken. 

'We willen een marktconforme prijs. Ik boer om te leven en niet omgekeerd.'


De allereerste leveraar in België

De familie Jacobs uit Meer was de allereerste leveraar die in 2021 een overeenkomst met ons sloot en zeker niet de laatste. Ze delen graag waarom ze bij de eerste kennismaking geen seconde hebben getwijfeld. Lees hier hun hele verhaal.

'Op zo'n drive zaten we allang te wachten. Een serieuze verademing na een moeizame periode.'

Tevreden leveraar van het eerste uur

Nele Van Hees en Dave Billet van familiehoeve Hanneken Tas in Essen zijn leveraars van het eerste uur. Ze zijn erg tevreden met de overstap naar Royal A-ware. Lees hier hun hele verhaal.

'Royal A-ware kiest voor een eigen prijsbeleid. Alles is helder en transparant. We voelen ons ook echt gehoord, dat vinden we belangrijk.'

Een jonge boer die wil vooruit

Rik en Ewout Vanpoucke maakten in begin 2022 de overstap naar A-ware. Ze hadden een nieuwe stal en waren overgeschakeld op robotmelken. Ze willen vooruit en die drive vonden ze ook bij Royal A-ware. Lees hier hun verhaal.

'Met Royal A-ware kan je opnieuw een beetje meer boer zijn.'

Streven naar duurzamere koeien

Stijn Peeters runt samen met ouders Luc en Heidi Peeters Holsteins. Ze spannen zich in om de leefbaarheid van hun koeien op het bedrijf te verhogen. Lees hun verhaal hier.

'Om duurzame koeien te hebben, moet je ze comfort geven.'