DeLaval nieuwe kennispartner Dairy Academy België

23 april 2024
april23

DeLaval en Dairy Academy, het exclusieve kennisplatform voor leveraars van Royal A-ware, zijn een langdurig partnership aangegaan. Hiermee wordt DeLaval de vijfde kennispartner voor Dairy Academy in België. Met deze nieuwe samenwerking breidt Dairy Academy haar aanbod uit met workshops voor het optimaliseren van melkproductie en het verbeteren van welzijn van mens en dier.


Werken aan gemeenschappelijk doel

Zowel Dairy Academy als DeLaval willen melkveehouders ondersteunen en handvaten bieden in het toekomstbestendig maken van hun melkveebedrijf. ‘Wij willen een partner zijn voor élke melkveehouder, en hen ondersteunen in hun weg om hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Deze missie sluit aan bij die van Dairy Academy, we versterken elkaar hierin’, zo zegt Nicky Oelbrandt, Marketing Manager West-Europa DeLaval.
Dat DeLaval zeer toekomstgericht denkt, is ook terug te vinden in hun inzet op innovatie en digitalisatie. Zo gebruiken ze AI-technologie in hun tools waarmee ze op basis van wereldwijde data voorspellingen maken voor de lokale gebruiker.

Verrijking workshopaanbod Dairy Academy

Door dit partnership zijn een hele reeks nieuwe workshoponderwerpen binnen handbereik voor de leveraars van Royal A-ware. De thema’s die worden aangesneden zijn een aanvulling op het huidige aanbod van Dairy Academy. Vanaf najaar 2024 worden workshops met DeLaval opgenomen in de kalender. ‘Samen met onze klankbordgroep bekijken we waar het meeste nood aan is. Die onderwerpen zien de melkveehouders vanaf dit najaar in een workshop.' aldus Emilie Costers, manager Dairy Academy. ‘De kennis en expertise binnen DeLaval is zo uitgebreid dat we leveraars de komende jaren een breed scala aan onderwerpen kunnen bieden. Er zal voor elk bedrijf een onderwerp tussen zitten dat voor hen van toepassing is.’

(Klik om te vergroten)